Moe en watten in je hoofd
Altijd maar moe, niet uitgerust bij het opstaan. Last van spierpijn, van watten in je hoofd. Alles is je teveel. Degene die je vroeger was lijkt wel een heel ander persoon, uit een heel ander leven. Steeds vaker een gevoel van ‘is dit het nou’ of ‘alles gaat aan me voorbij’. Het lijkt wel of je steeds harder moet werken om je werk überhaupt nog klaar te krijgen. Je staat op ‘overleven’ ipv ‘leven’.

Eigenlijk wil je maar één ding: je weer fit voelen. Plezier hebben. Uitgerust wakker worden, energie hebben om dingen aan te pakken. Grip krijgen op je leven en op wat voor jou belangrijk is. Gewoon lekker leven!


Waarom Weg met Vermoeidheid werkt 

Je klachten zijn over langere tijd ontstaan. Dat betekent dat ze niet binnen enkele weken zijn op te lossen. Maar door goede begeleiding, op een veilige manier, zet je in jouw tempo de stappen in de goede richting.

Middels een uitgebreide intake brengen we samen alle klachten in beeld. Er wordt een individueel behandelplan opgesteld dat voor jou gaat werken. Een plan dat op meerdere terreinen tegelijkertijd zijn werk gaat doen. Voeding, coaching, ontspanning, massagetechnieken, gerichte supplementen. Alles in jouw tempo. Wanhoop niet, je krijgt je leven weer terug. Stap voor stap.